top of page
Imana & Gilles - Lynn Van Baelen Fotografie 2022-1270.jpg

Jullie hebben gekozen om met elkaar te trouwen. YAY!

En dat jullie al op deze pagina beland zijn, wil zeggen dat jullie mij wel graag als jullie trouwfotograaf hebben. Zalig, bedankt!

Ik hou van persoonlijk contact, want misschien ga ik wel mee op één van de mooiste dagen uit jullie leven. Daarom vind ik het enorm belangrijk dat we goed met elkaar kunnen opschieten en dat mijn werkwijze helemaal jullie ding is.

Ik hou bijvoorbeeld niet van geposeerde beelden. Het liefst van al val ik zo weinig mogelijk op zodat ik jullie en de gasten kan fotograferen op hun meest spontane momenten. Maar ik vertel jullie er graag meer over als we een keertje afspreken.

AnneleenMaarten-144_websize.jpg

Pakket 1

6 uur fotograferen

selectie & nabewerking

online fotogalerij

album 15x15

1800 euro

SteffiAndries-195.JPG

Pakket 2

10 uur fotograferen

selectie & nabewerking

online fotogalerij

album 20x20

2500 euro

TomElkeItalië - 2022 - lynnvanbaelen-787.jpg

Pakket 3

14 uur fotograferen

selectie & nabewerking

online fotogalerij

album 20x20

fotoprint 30x40

3150 euro

Deze koppels gingen jullie al voor...

Wauw wauw wauw! 

 

Die zakdoek konden we zeker gebruiken bij het bekijken van de foto's! Ook bij de familie werd er meer dan één traantje weggepinkt ;-). Nogmaals dikke merci om onze dag zo mooi op beeld vast te leggen!

 

Wij kunnen niet kiezen welke foto's we allemaal willen laten drukken. Zo veel mooie herinneringen. Zo een prachtige dag. 

Huwelijk Ive & Anne-Sophie - Hof ten Laere - Lynn Van Baelen Fotografie 2022-261.jpg

We waren er effe sprakeloos van seg…

Wat een prachtige foto’s!!! En dat vind ik zelfs niet straf genoeg verwoord. We werden zo terug gekatapulteerd naar die prachtige dag! Zo’n mooie foto’s van ons, van onze ceremonie, van onze vrienden en familie,… Die zullen we voor altijd koesteren. Wat ben ik blij dat wij jou gevonden hebben om de belangrijkste momenten in ons leven vast te leggen! Nog eens een waanzinnig dikke dankjewel voor alles!!! ❤️❤️❤️

bottom of page