top of page
Imana & Gilles - Lynn Van Baelen Fotografie 2022-1270.jpg

Jullie hebben gekozen om met elkaar te trouwen. YAY!

En dat jullie al op deze pagina beland zijn, wil zeggen dat jullie mij wel graag als jullie trouwfotograaf hebben. Zalig, bedankt!

Ik hou van persoonlijk contact, want misschien ga ik wel mee op één van de mooiste dagen uit jullie leven. Daarom vind ik het enorm belangrijk dat we goed met elkaar kunnen opschieten en dat mijn werkwijze helemaal jullie ding is.

Ik hou bijvoorbeeld niet van geposeerde beelden. Het liefst van al val ik zo weinig mogelijk op zodat ik jullie en de gasten kan fotograferen op hun meest spontane momenten. Maar ik vertel jullie er graag meer over als we een keertje afspreken.

JamesJoyce-Italië-2021-1054_websize.jpg

FULL

14 uur fotograferen

Meer dan 800 foto's

Selectie & nabewerking

Hoge resolutie beelden

Online fotogalerij

Slideshow

Luxe album 20x20

Fine art print 30x40

€3500

DidierDorien-204.jpg

MEDIUM

10 uur fotograferen

Meer dan 600 foto's

Selectie & nabewerking

Hoge resolutie beelden

Online fotogalerij

Slideshow

Luxe album 20x20

€2750

Wouter Liselotte - 2022 - Lynn Van Baelen Fotografie-715.jpg

SMALL

8 uur fotograferen

Meer dan 400 foto's

Selectie & nabewerking

Hoge resolutie beelden

Online fotogalerij

Slideshow

Luxe album 15x15

€2400

Alle prijzen zijn inclusief BTW en verplaatsing, met uitzondering van buitenlandse huwelijken. 

Deze prijzen zijn geldig voor huwelijken in 2024.

AnneleenMaarten-137.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kunnen we je boeken?

Fijn dat jullie mij misschien wel willen meenemen op één van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Omdat ik een klik enorm belangrijk vindt, spreek ik graag vrijblijvend eens met jullie af. Ik nodig jullie graag uit in mijn atelier in Leopoldsburg of via een online gesprek als jullie dit wat te ver vinden. Zo kunnen we elkaar al wat beter leren kennen en jullie dag overlopen.

Als we beide voelen dat dit the perfect match is, vraag ik een voorschot om jullie trouwdatum definitief vast te leggen. Dit is een zekerheid voor jou en voor mij. Vanaf dan kijk ik mee reikhalzend uit naar jullie dag!

Hoeveel huwelijken fotografeer jij per jaar?

In 2019 fotografeerde ik 28 huwelijken, maar dit was achteraf gezien net iets te veel van het goede. Nu kies ik voor maximum tien huwelijken per jaar, zodat ik mij voor 200% kan smijten voor elk koppel. Kwaliteit boven kwantiteit, en de allermooiste foto's voor jullie!

Krijgen wij alle foto's?

Nee, maar wel de allermooiste. Ik krijg vaak de vraag hoeveel foto's je dan krijgt. Dat is een hele moeilijke vraag om te beantwoorden. Het hangt namelijk af van verschillende factoren zoals hoeveel uren jullie mij inhuren, hoeveel familiefoto's jullie willen, is er zowel een wettelijk huwelijk als een ceremonie? Je mag er zeker van zijn dat je de mooiste foto's krijgt, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt door mij. Ook worden RAWS nooit afgeleverd. Elke fotograaf bepaalt zijn/haar stijl door 1) fotograferen en 2) de bewerking.

Werk je met een tweede fotograaf?

Enkel als jullie dit willen. Een second shooter kan je bij een trouwreportage extra boeken vanaf 500 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal uren dat hij/zij aanwezig is. Als je een groot feest hebt met meer dan 200 personen, dan is het soms wel aan te raden om een extra fotograaf in te huren. Maar wil je dit liever niet, dan is dat helemaal geen probleem. I can handle it ;-)

Als je mij boekt, dan ben ik de persoon die op je trouwdag staat. Ik werk dus niet met fotografen die in mijn naam werken. Elke foto die je hier ziet, is door mij gemaakt en bewerkt. 

Fotografeer jij ook huwelijken in het buitenland?

Yes, heel graag! In 2022 vloog ik vier keer naar Italië en reed ik één keer naar Oostenrijk. Voor de Italiaanse huwelijken

werk ik heel graag samen met Art'Anna. Ze heeft jarenlang ervaring, kent de mooiste verborgen locaties en spreekt vloeiend Italiaans. Wat echt wel een meerwaarde is als je daar graag iets leuks wil organiseren! Binnenkort post ik hier nog een paar blogs!

Zijn jullie van plan om in het buitenland te trouwen? Dan ga ik heel graag met jullie mee! Everywhere, anywhere.

Stuur mij gerust een mail met jullie plannen en ik bezorg jullie een heel interessante formule.

bottom of page