The story of Nanou

July 31, 2018

Enkele weken geleden ging ik langs bij Lindsay om een newborn fotosessie te maken van Nanou. Jammer genoeg ontbrak er één belangrijke persoon, de papa van Nanou en Caspian overleed plots in april. Opeens stond ze er helemaal alleen voor. Maar wat een ongelooflijk straffe mama is me dat :-)

 

De newborn fotosessie is geworden zoals ik het in mijn gedachten had. Spontane, liefdevolle momenten tussen mama, Caspian en Nanou. Ik wou Lindsay echt een mooie herinnering geven die haar misschien zal helpen in haar rouwproces. Want foto's zijn zo enorm belangrijk voor nu en later. En de reactie van Lindsay herinnerde mij er nog eens aan hoeveel voldoening ik krijg uit deze job!

 

Onlangs zei er iemand tegen mij: "Waw, jij fotografeert altijd de mooiste momenten uit iemands leven." Die zin blijft regelmatig in mijn hoofd spoken, want in 90% van de gevallen is dat ook zo. Maar sinds ik fotografeer, kom ik ook af en toe verhalen tegen die naar de keel grijpen en niet snel nog loslaten.

 

Zelf verloor ik mijn papa in 2016, dus ik weet jammer genoeg hoeveel pijn het doet om iemand elke dag te moeten missen in alles wat je doet. Maar fotografie is ook een deel van mijn verwerkingsproces. Ik denk dat ik eens zo goed aanvoel welke momenten belangrijk zijn. Daarom fotografeer ik ook graag emoties, ik ga op zoek naar emoties van mensen en probeer ze zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

 

Welkom prachtige, lieve Nanou! Wat hebben mama en papa twee ongelooflijke mooie kindjes op de wereld gezet ♡ 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

July 31, 2018

July 16, 2018

Please reload

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

Please reload