Gisèle-7.jpg

Nieuw leven

Je zwangerschap is iets enorm bijzonder. En voor je het weet, ligt er een wondermooie baby in je armen. Twee heel belangrijke momenten uit je leven die je graag wil laten vastleggen op foto, zodat ze voor altijd dicht bij jou zijn.

Hallo Viktor, geboren in juni. De mooiste maand van het jaar, want dan ben ik ook jarig (haha). Er hingen onweerswolken in de lucht op het moment van de shoot, maar daar trok Viktor zich niks van aan. De hond week geen meter van hem af. Te mooi om te zien.

Newborn Victor - 2022 - lynnvanbaelen-88.jpg
TatianaMichiel-49.jpg

Tatiana en Michiel kwamen in juni naar Limburg om hun zwangerschap te laten vastleggen. Een paar weken later trok ik naar Vlaams-Brabant om Milo te ontmoeten.

Charlotte & Pieter-Jan kozen voor een prachtig stukje natuur in Limburg voor hun zwangerschapsshoot. En toen Gisèle net geboren was, reed ik naar hun thuis om de newborn shoot te doen. Lekker gezellig in hun eigen cocon, waar alles bij de hand is.

Gisèle-30.jpg
August-21.jpg

Juliette zorgde voor August alsof ze dat al maanden deed. Van jaloezie was er weinig te bespeuren, eerder nieuwsgierig naar alles wat met de baby te maken had. Zo ontroerend om te zien hoe goed ze voor haar kleine broer al kon zorgen.