top of page
  • Foto van schrijverLynn Van Baelen

imana & gilles trouwen met een afrikaanse toets


Imana en ik ontmoette elkaar al eens, làng geleden. Haar adoptie-mama was mijn kleuterjuf en ik kan mij nog levendig voorstellen dat juf Heidi trots haar dochtertje Imana kwam voorstellen op school. Zoveel jaar later kreeg ik een mailtje van Imana, ze ging trouwen met haar Gilles. Ik stond te popelen om dit huwelijk te fotograferen, ik wist dat het speciaal ging zijn.


Ze namen Studio Alice onder de arm om hun droomfeest te organiseren. Voor één keer werd het prachtige domein de locatie voor een trouwfeest. Inclusief grote tent, houten vloer, duizenden lichtjes, kleurrijke bloemen, ... Er werd aan alles gedacht.


Wie er ook niet mocht ontbreken op het feest was zuster Maria. Ze is 97 en woont nog steeds in Afrika, maar kwam speciaal voor het huwelijk naar België. Zij zorgde ervoor dat Imana de beste adoptieouders kreeg.


Sfeer maak je zelf! Maar dankzij een Afrikaanse dansgroep met leden uit Burundi en Rwanda, ontstond er een zàlige vibe op het feest. De eerste dans deden ze tijdens de ceremonie. Het heeft pijpenstelen geregend, tot ze aan hun dans begonnen. Net bij het ja-woord brak de zon door de wolken. Ik durf het wel een heel magisch moment te noemen.


Kijk naar de foto's, beleef mee de sfeer van die dag... Voor mij is dit één van mijn favoriete trouwfeesten ever!


Imana & Gilles kozen voor deze leveranciers:


Locatie De Vijvers - Averbode (privé)

Trouwkleed The Ivory Club

Kostuum Café Costume

Weddingplanner Studio Alice

Kapsel Hairfinity by Emma

Juwelen Isabelle Vanlaere

Bloemen Blum by Season

Catering Tommer Catering (the best!)147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page