top of page
  • Foto van schrijverLynn Van Baelen

een buitenceremonie voor ive & anne-sophie in hof ten laere

Het wettelijk huwelijk van Ive & Anne-Sophie mocht ik in 2018 al fotograferen. Ze moesten - mede door corona - tot 2022 wachten om hun echte trouwdag te vieren. Ze kozen voor Hof ten Laere in Schelle. Een prachtig domein in het groen, met een impressionant poortgebouw.


Anne-Sophie reed helemaal tot Beringen voor haar prachtige, stijlvolle droomjurk, die nergens anders verkocht werd. Ive hield zich trouw aan de gele strik die hij ook op de wettelijke trouw droeg. Deze twee hebben mijn hart gestolen. Ik durf wel zeggen dat er een speciale band is ontstaan sinds ik hun twee belangrijke dagen mocht fotograferen.


Lieve woorden van Ive & Anne-Sophie


We waren er even sprakeloos van …Wat een prachtige foto’s!!! En dat vind ik zelfs niet straf genoeg verwoord. We werden zo terug gekatapulteerd naar die prachtige dag! Zo’n mooie foto’s van ons, van onze ceremonie, van onze vrienden en familie,… Die zullen we voor altijd koesteren. Wat ben ik blij dat wij jou gevonden hebben om de belangrijkste momenten in ons leven vast te leggen! Nog eens een waanzinnig dikke dankjewel voor alles!!! ❤️❤️❤️


Ze kozen voor deze leveranciers:


Locatie Hof ten Laere

Trouwjurk E&R Wedding

Kostuum Café Costume Antwerpen

Bloemen Cosmos by Philippo

MUA Stella Bloom


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page