top of page
  • Foto van schrijverLynn Van Baelen

het septemberhuwelijk van anneleen & maarten

Met Anneleen & Maarten klikte het onmiddellijk. Het leek alsof we elkaar al langer kenden dan één kennismakingsgesprek. Die connectie tussen een koppel en mij is goud waard. Ze geven mij alle vertrouwen terwijl ze ten volle genieten van hun prachtige dag. Het eerste deel van de dag startte bij de ouders van Anneleen. Ik kreeg ook een rondleiding in de prachtige bloementuin van de papa. En als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat tuinieren mijn tweede grote liefde is.


Anneleen & Maarten kozen voor De Barrier in Houthalen, in (uiteraard) het gezellige Limburg. Wist je trouwens dat huwelijken in september mijn favorieten zijn? De natuur geeft nog even het beste van zichzelf om daarna in winterslaap te gaan, het licht zorgt voor magische golden hours en het is al wat vroeger donker. Dus het feestje start goed op tijd!


Lieve woorden van Anneleen & Maarten


Wauw wauw wauw! Die zakdoek konden we zeker gebruiken bij het bekijken van de foto's! Ook bij de familie werd er meer dan één traantje weggepinkt ;-). Nogmaals dikke merci om onze dag zo mooi op beeld vast te leggen!

Wij kunnen niet kiezen welke foto's we allemaal willen laten drukken. Zo veel mooie herinneringen. Zo een prachtige dag. Dankjewel.


Ze kozen voor deze leveranciers:


Locatie De Barrier

Trouwkleed Eva Janssens Bridal

Kostuum VOS fashion

MUA iksmeerbelgisch

Bloemen Arima Styling

Ringen Anna Rosa Moschouti


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page