Pieter & Tine

Ze hadden graag hun wettelijk huwelijk en hun geweldig feest op één dag gevierd, maar C. stak daar natuurlijk een stokje voor. Daarom werd het feest uitgesteld, maar daarom was het zeker niet minder leuk.

Het ging door op een geweldige locatie in Mechelen. Ze noemen het zelf een 'creatieve stadsoase' en ik vind dat heel mooi verwoord. Als je geen duidelijke routebeschrijving hebt, dan zou je het niet vinden. Maar eens je er bent, kan je niet stoppen met rondkijken en nieuwe plekjes ontdekken.

Pieter & Tine zijn een fantastisch koppel met twee super lieve kindjes die er even hard van genoten als hun mama en papa. Ze stuurden een paar dagen later dit berichtje...

"Lieve Lynn,

 

Van alle beslissing die wij voor onze trouw maakten, was jij een van de beste. Als bruid en bruidegom – en dat weet jij nu  – dan maak je 90% van het feest niet bewust mee. Maar door jouw prachtige foto’s, hadden we het gevoel dat we onze dag nog een keer konden beleven, maar nu ten volle. Wat heb jij de emoties waar we door zijn gegaan, perfect vastgelegd.

 

Enorm dankbaar zijn wij dus voor jou en wat jij voor ons op 3 sepember betekend heb, jij lieve, getalenteerde, empathische, vrolijke vrouw.

 

Tine en Pieter"

Trouwlocatie t'Ile Malines - Mechelen