top of page
LauraMirgaux-22_websize.jpg

Yes, je overweegt een muze shoot te boeken.

Waarschijnlijk zit je nu al een beetje met de daver op je lijf, en dat is echt heelmaal normaal. De dag voor ik mijn eigen boudoir shoot had, huilde ik de hele avond. Waarom had ik dit nou ook geboekt?

Ik ging met een heel klein hartje naar de studio. Maar al snel verdwenen mijn zenuwen, dankzij de fotografe die mij helemaal op mijn gemak stelde. Ik heb die dag veel geleerd. En ik ben klaar om jou de allermooiste foto's van jezelf te bezorgen.

Lees gerust nog even verder...

Veroniek-77.jpg

Muze

15 high-res beelden

te kiezen in een online fotogalerij

*mogelijkheid om extra beelden aan te kopen

Luxe album 20x20 met velvet cover

Fotoshoot duurt al snel een voormiddag. We wisselen het fotograferen af met gezellig babbelen en koffie drinken. Een heel relaxte shoot om tot een prachtig resultaat te komen.

Brochure met tips & kledingadvies.

 

590 euro (incl. btw)

Gerlinde-60.JPG

Maternity Muze

15 high-res beelden

te kiezen in een online fotogalerij

*mogelijkheid om extra beelden aan te kopen

Luxe album 20x20 met velvet cover

Fotoshoot duurt al snel een voormiddag. We wisselen het fotograferen af met gezellig babbelen en koffie drinken. Een heel relaxte shoot om tot een prachtig resultaat te komen. Meestal rond 28 - 30 weken.

Brochure met tips & kledingadvies.

590 euro (incl. btw)

 

Bovenstaande fotoreportages gaan door bij jouw thuis.

Geen nood, in elk huis vind ik wel perfecte plekjes voor mooie foto's.

Toch liever in een studio, leuke Airbnb, hotelkamer, ... ? 

Dit kan, maar de extra kosten hiervoor zijn voor jouw rekening.

Extra's

Per extra foto      + €20

De hele galerij     + €200

Je galerij heeft ook een webshop waar je prints en andere professionele fotoproducten kan bestellen. Dit zijn stuk voor stuk producten die ik zelf uitgekozen heb en dus de kwaliteit hebben die ik belangrijk vind.

deze vrouwen gingen je al voor...

Lieve woorden van Dorien

Waw ... en waw.... en waw... de beelden zijn inderdaad nog mooier dan ik had kunnen hopen of dromen! Soms wel even vreemd om mezelf te zien, omdat een foto nu eenmaal een ander perspectief biedt dan je eigen ogen. Maar dat is nu net de kracht van deze Muze-shoot zeker?! :)   In dat geval raad ik het alle vrouwen aan! Een spannende maar aangename ervaring, uit m'n comfortzone, maar met een prachtig resultaat, en dat durf ik zelf echt wel zeggen. Super bedankt voor jouw onnoemelijk groot aandeel in deze beleving! Je weet duidelijk hoe dit soort ervaringen op te bouwen, door stap voor stap de schroom te verminderen en het vertrouwen te doen groeien.

MuzeDorien-52_websize.jpg
MuzeDorien-50_websize.jpg
CarolienLuyts-11_websize.jpg

Ik vind het niet altijd even makkelijk om mezelf graag te zien, dat is al jaren zo, maar toen Lynn haar muze-sessies lanceerde was ik heel nieuwsgierig. Zou dit iets voor mij zijn? Zou mijn zelfvertrouwen hierdoor groeien? Of zou ik enkel mijn complexen in de beelden zien? Ik twijfelde... Ik volg het werk van Lynn al een aantal jaren en na wat bedenktijd wist ik het: haar beelden zijn zo authentiek en zacht en dat is exact hoe ik mezelf wil zien.

 

Wat een bijzondere ervaring was het! Vanaf het begin voelde ik mij volledig op mijn gemak en mijn onzekerheden vielen weg. Ik voelde mijn zelfvertrouwen als het ware groeien. 

 

Toen ik de foto's mocht ontvangen was ik... sprakeloos. Tranen van ontroering en blinken van fierheid tegelijkertijd! Ik kon bijna niet geloven dat ik naar mezelf aan het kijken was en opslag werd mijn kritische blik heel wat zachter. 

 

Ik kan dit aan iedereen aanraden want het is zoveel meer dan enkel wat fotootjes nemen. Een gezellige babbel met een tas thee, en tijdens de fotosessie aanwijzingen en geïnteresseerde vragen zonder ook maar een seconde te oordelen. Lieve Lynn, het is een gave om onzekerheden te doen verdwijnen en een lichaam op zo'n milde, mooie manier vast te leggen en jij kan het. Ik zie deze fotosessie echt als een geschenk aan mezelf, een ode aan mijn niet-perfecte maar wel MIJN lichaam.

 

Dankjewel!

Lieve woorden van Carolien

CarolienLuyts-73_websize.jpg
CarolienLuyts-5_websize.jpg
bottom of page