Muze sessies

Lynn-10.jpg

Een muze sessie boeken is een hele stap, ik spreek uit ervaring. In 2019 deed ik er zelf eentje. Maar de avond ervoor kon ik alleen maar huilen en mezelf voor de kop slaan. Zoveel spijt had ik. Mijn zelfbeeld stond toen beneden alle pijl. We zaten midden in onze verbouwingen, het verdriet om mijn papa was nog heel erg aanwezig, ik voelde mij gewoon niet lekker in mijn vel. Mijn vriend overtuigde mij om toch te gaan. 

De shoot was de eerste tien minuten wat onwennig, maar daarna vond ik het echt leuk. Ik voelde mij op mijn gemak, dankzij de fotograaf. Ik kreeg beetje bij beetje zelfvertrouwen, dankzij de fotograaf. Ik had een heel goed gesprek over mijn onzekerheden, dankzij de fotograaf. Uiteindelijk stapte ik buiten met een super goed gevoel. Ik kijk nog altijd terug naar die foto's. Want ze zijn mooi, puur, en op een manier dat ik mezelf nog nooit had gezien. Ik heb enorm veel geleerd en dit pas ik ook toe tijdens mijn muze sessies. Ik wil dat élke vrouw met zo'n gevoel kan rondlopen. 

 

Als je nog twijfelt om ook een muze te worden, lees dan eerst op je gemak eens deze reviews en beslis dan of je de stap wil zetten.

Zelfportret

Carolien

Ik vind het niet altijd even makkelijk om mezelf graag te zien, dat is al jaren zo, maar toen Lynn haar muze-sessies lanceerde was ik heel nieuwsgierig. Zou dit iets voor mij zijn? Zou mijn zelfvertrouwen hierdoor groeien? Of zou ik enkel mijn complexen in de beelden zien? Ik twijfelde... Ik volg het werk van Lynn al een aantal jaren en na wat bedenktijd wist ik het: haar beelden zijn zo authentiek en zacht en dat is exact hoe ik mezelf wil zien.

 

Wat een bijzondere ervaring was het! Vanaf het begin voelde ik mij volledig op mijn gemak en mijn onzekerheden vielen weg. Ik voelde mijn zelfvertrouwen als het ware groeien. 

 

Toen ik de foto's mocht ontvangen was ik... sprakeloos. Tranen van ontroering en blinken van fierheid tegelijkertijd! Ik kon bijna niet geloven dat ik naar mezelf aan het kijken was en opslag werd mijn kritische blik heel wat zachter. 

 

Ik kan dit aan iedereen aanraden want het is zoveel meer dan enkel wat fototjes nemen. Een gezellige babbel met een tas thee, en tijdens de fotosessie aanwijzingen en geïnteresseerde vragen zonder ook maar een seconde te oordelen. Lieve Lynn, het is een gave om onzekerheden te doen verdwijnen en een lichaam op zo'n milde, mooie manier vast te leggen en jij kan het. Ik zie deze fotosessie echt als een geschenk aan mezelf, een ode aan mijn niet-perfecte maar wel MIJN lichaam.

 

Dankjewel!

CarolienLuyts-5.jpg
CarolienLuyts-64.jpg

Dorien

MuzeDorien-51.jpg
MuzeDorien-66.jpg

De volkswijsheid luidt dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden.

En toch verdienen deze foto's wat tekst & uitleg. Ze maken namelijk deel uit van een unieke ervaring, waarbij Lynn haar talent als fotograaf inzet om de intrinsieke kracht en zelfzekerheid van haar vrouwelijke 'Muzes' vast te leggen. 

De namiddag voelde aan als een relaxte koffieklets met je beste vriendin, terwijl het op andere momenten meer weg had van een sensuele scene uit een romantische film (al weet ik dat niet uit ervaring, ik gok maar wat). Het vertrouwen groeide, de schroom verdween en de comfortzone lieten we achter ons, want 'that's where thé magic happens' (noch zo'n goeie oude volkswijsheid). 

Het resultaat is bijgevolg eerlijk, kwetsbaar, verrassend, spannend, betekenisvol ... en ja, ook gewoon schoon (al zeg ik 't zelf ). 

Ahja, ik zou de hele reden van deze 'tekst en uitleg' nog vergeten; ik raad het alle vrouwen aan, of noch sterker, ik wens het jullie toe!

De beleving, de zoektocht, de verwondering, de durf, de nieuwsgierigheid, de grenzen, ... 

Ik heb perspectieven ontdekt waarvan ik het bestaan niet afwist en waar de 20-jaar oudere versie van mezelf met trots op zal terugblikken (die houd 'k zorgvuldig bij in m'n privé-collectie).

Laura

Ik wou al lange tijd een boudoir shoot doen, om mezelf wat meer zelfvertrouwen te geven maar ik bleef het steeds uit stellen omdat ik te onzeker was.

Maar opeens kwam ik de Muze shoot tegen, de naam alleen al vond ik geweldig. 

Ik volgde Lynn al een paar jaar via Instagram en vind haar stijl fantastisch. Haar foto’s hebben altijd iets sereen en zacht over zich.

Door de brochure te lezen en Lynn haar eigen ervaring met een boudoir shoot ben ik er toch voor gegaan.

En ik heb er nog geen moment spijt van gehad, de shoot op zich was een geweldige ervaring, in het begin uiteraard spannend en onwennig, maar Lynn stelde me echt op mijn gemak, ik durfde uiteindelijk meer dan ik zelf had verwacht en voelde me ook goed in mijn vel.

Daarna was het natuurlijk ongeduldig afwachten op de foto’s. En geloof me ik was stomverbaasd! Zo’n mooie foto’s, ik voelde me echt goed als ik ze zag, heb ze zelfs aan een paar vriendinnen getoond :) ik koester ze echt en ga dat ook blijven doen.

Ik heb er zelfs stiekem één laten uitprinten (in het groot) als cadeau voor mijn vriend, dus die zal binnenkort op onze slaapkamer mooi - pronken. En ik zal er altijd met trots naar kijken.

LauraMirgaux-69_websize.jpg
LauraMirgaux-22_websize.jpg

WORD JIJ OOK EEN MUZE ?