Odile-130.JPG

investering

Mooie foto's zijn een investering. Even tijd nemen om herinneringen te maken voor later. Want geef toe... Hoeveel foto's staan er op je smartphone waar niks mee wordt gedaan? Omdat ze niet scherp genoeg zijn of omdat je ze niet kan laten afdrukken omdat de kwaliteit niet goed genoeg is? Dat is toch echt zonde?

Daarom geef ik je graag foto's die je wél kan ophangen in je huis. Waar je elke dag naar kan kijken. Waar je terug dat gelukzalig gevoel van krijgt als toen. 

Spontaniteit, warmte en emotie zijn drie elementen die ik in mijn foto's doortrek. Ik hou er zelf absoluut niet van om voor een camera te staan, dus ik pak het aan zoals ik het zelf zou willen. Al spelend met je kinderen, intiem knuffelend met je partner alsof er niemand anders op de wereld is, geborgenheid met je pasgeboren baby in je armen, ... .

Dàt is waar voor mij fotografie om draait. 

Ik hou niet van perfectie. Bij mij mag er wel eens wat onscherpte in een beeld sluipen, er mag een hoekje af zijn, het liefst van al trek ik een foto als je het totaal niet door hebt. En ik vraag je de pieren uit je neus (zoals ze hier in Limburg zeggen). Want ik weet ook heel graag wie er voor mij staat.

Sinds 2021 heb ik mijn aanbod wat aangepast. Ik hou ervan om zwangerschappen en pasgeboren baby's te fotograferen. Een gezin met kindjes tot 6 jaar, dus geen grote familieshoots meer met tantes, nonkels en aangetrouwden.

 

Daarnaast heb ik ook het concept van de muze sessies gelanceerd. Dit is enkel voor vrouwen die graag eens een shoot helemaal voor zichzelf willen boeken. Geen kinderen, geen partner. Alleen jij en ik die samen voor een boost zelfvertrouwen gaan. Met mooie beelden als resultaat.

Het aantal huwelijksreportages per jaar schroef ik terug van maximum 10 voor 2022 en slechts 5 in 2023 waarvan ik de avondfeesten niet meer zelf zal fotograferen. 

 

Bedrijven die graag een lifestyle reportage willen, kunnen ook nog altijd bij mij terecht. 

Kleine reportages starten vanaf €325. 

Huwelijken starten vanaf €1800.

Vraag hier je brochure aan!

JolienDoms2021-85.JPG