top of page

Laat je gezin fotograferen

... dan ben je zeker dat je die mooie momenten voor altijd op foto hebt.

Er zijn maar echt weinig mensen die graag op foto staan. En heel vaak krijg ik te horen "wij staan niet goed op foto". Onzin! 

Iedereen die ik voor de eerste keer fotografeer, heeft meestal nog nooit voor een camera gestaan. En dat vind ik net tof! Zelf vind ik het ook altijd onwennig als ik me laat fotograferen, dus ik probeer een aanpak toe te passen die bij mij ook werkt.

Je zal zien dat ik tijdens een gezinsreportage jullie veel zal laten wandelen, spelen, gek doen, ... met elkaar. Je vergeet na tien minuten dat we eigenlijk een fotoreportage aan het doen zijn. Ik hou echt niet van gemaakte en geposeerde foto's. Laat iedereen maar lekker zichzelf zijn. Ik stuur bij waar nodig.

BrechtAnnelies2022-193_websize.jpg

"Wij hebben een aantal maanden geleden een gezinsreportage bij Lynn geboekt met ons zoontje van net één jaar. Mijn man en ik waren nerveus voor deze reportage, maar dit was echt nergens voor nodig. Lynn stelt je gerust en laat de hele reportage op een ontspannen en niet geforceerde manier verlopen. Achteraf hadden we eigenlijk het gevoel dat we een uurtje quality time hadden gehad met ons gezinnetje, enkel werd dit dan vastgelegd op beeld. De foto's achteraf zijn écht prachtig en zorgen stuk voor stuk voor een warm gevoel en een glimlach op je gezicht. Voor het vastleggen van mooie herinneringen ben je bij Lynn zeker op het juiste adres! 1000x DANKJEWEL!"

                                                                   Bekijk de hele galerij van Annelies, Brecht en Kamiel hier.

 

Deze gezinnen gingen jullie al voor...

bottom of page