RECENTE  
REPORTAGES

Intiem huwelijk in Firenze, Italië

James & Joyce trokken naar Italië met een aantal vrienden en familie om daar de liefde te vieren. Op een prachtig domein in het midden van Toscane kozen ze voor elkaar. Met de mooiste teksten en muziek en een diner op een feeëriek plekje met uitzicht op de bergen.

JamesJoyce-Italië-2021-1054.jpg
August-34.jpg

August - een broertje voor Juliette

Juliette zorgde voor August alsof ze dat al maanden deed. Van jaloezie was er weinig te bespeuren, eerder nieuwsgierig naar alles wat met de baby te maken had. Zo ontroerend om te zien hoe goed ze voor haar kleine broer al kon zorgen.

Gisèle - het eerste dochtertje van Pieter-Jan en Charlotte

Charlotte & Pieter-Jan kozen voor een prachtig stukje natuur in Limburg voor hun zwangerschapsshoot. En toen Gisèle net geboren was, reed ik naar hun thuis om de newborn shoot te doen. Lekker gezellig in hun eigen cocon, waar alles bij de hand is.

Gisèle-36.jpg
CarolienLuyts-11.jpg

Word jij ook een muze?

In 2021 maakte ik eindelijk werk van mijn Muze-project. Ik fotografeerde tien vrouwen met de bedoeling om hun zelfvertrouwen op te krikken. Om te laten zien dat écht iedereen mooi op foto kan staan. En op een manier die ze zelf konden kiezen. 

De reacties die ik kreeg waren overweldigend. Stuk voor stuk las ik elke mail die ik terugkreeg en rolde er af en toe een traan over mijn wangen. De gedachte dat ik iémand iets meer zelfvertrouwen kan geven door te fotograferen, dat maakt mij een gelukkig mens.

Pieter & Tine - Anders trouwen in t'Ile Malines, Mechelen

Ze zochten een speciaal plekje in Mechelen, een oase van rust tussen het groen en het water. Vlak naast een betoncentrale die perfect was voor een paar koppelfoto’s.

TinePieter-333.jpg