Als fotograaf weet ik als geen ander wat mooi oogt op foto. Eén van die dingen is kleurrijke confetti om jouw ceremonie in schoonheid af te sluiten. Het is een detail, maar geloof mij. Jullie foto's veranderen in pareltjes met de juiste bloemenconfetti bij de hand!

Hebben jullie ook te horen gekregen dat rijst dodelijk is voor vogels? Bellenblazers vlekken maken op delicate stoffen? En papierconfetti gewoon écht niet oké is voor het milieu?

Deze confetti is gemaakt van gedroogde bloemen en dus biologisch afbreekbaar. Deel ze uit aan je gasten in leuke houten hoorntjes of leg ze klaar op hun stoel in een tof zakje van kristalpapier. Instant happiness!

0

Thema's

BLOOM heeft nu vijf bloemenmixen uitgekozen die op hun eigen manier uniek zijn. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Ga dan voor dezelfde kleuren zoals jouw bruidsboeket. Dit zorgt voor eenheid in de foto's. Hebben jullie gekozen voor neutrale decoratie in aardetinten? Dan raad ik CAMI of IVY aan. Op zoek naar een andere kleurencombinatie? Stuur gerust een mailtje!

Verpakking

De bloemenmixen zijn verpakt in kristalpapier. Eén zakje is geschikt voor één persoon.

We zijn volop in de weer om nieuwe verpakkingen te vinden.

Het liefst zonder plastiek!

Verzending

Gemiddeld versturen we pakketjes binnen de 1 à 2 werkdagen, afhankelijk van beschikbaarheid.

Momenteel enkel binnen België.

Follow us on Instagram!