top of page

annelies & Cyriel

Op een druilerige dag in november 2017 werd ik opgebeld door een mega enthousiast koppel dat in Cambridge woonde. Met de vraag of ik 19 mei 2018 nog vrij was om hun huwelijk in Ferme du Chateau de Corroy te fotograferen. Enkele weken later zaten we samen in een koffiebar om verdere details te bespreken. Het werd een huwelijk met veel vrienden en familie en het ging door op een half uurtje van Zaventem zodat genodigden uit het buitenland makkelijk tot daar konden komen. 

De dag begon vrij grijs maar uiteindelijk kwam de zon er toch door! Het verliep allemaal niet echt zonder slag of stoot, de opa kreeg een ongeval zonder al te veel erg op de ring rond Brussel en de ceremoniewagen (met bruid) viel in panne op diezelfde ring. Uiteindelijk kon de ceremonie toch van start gaan. De trouwringen werden deze keer gebracht door een drone, met Cyriel aan het kaske (zo zeggen we dat hier in de Kempen).

We glipten net voor het dessert nog even weg voor wat foto's bij avondzon. En daarna werd een eerste gezamenlijk zangmoment ingelast op de tonen van Yevgueni en Als ze lacht. Sindsdien hoor ik het nummer regelmatig op de radio en het doet mij altijd glimlachen en terugdenken naar die leuke dag.

Trouwzaal: Ferme du Chateau de Corroy (BE)

bottom of page