ABOUT  LYNN

Yay! Je hebt de weg naar mijn website gevonden. Ik stel me graag even voor, want tenslotte wil je toch weten wie je misschien wel meeneemt op één van de mooiste momenten uit jullie leven.

In 2012 studeerde ik af als journalist, maar tijdens mijn studies vond ik vooral fotografie heel interessant. Hier en daar maakte ik wat familiereportages, en toen ik de vraag kreeg om een huwelijk te fotograferen, heb ik geen moment getwijfeld. Maar nu denk ik bij mezelf: wat een risico heb ik toen genomen! Ik begon eraan terwijl ik nog nooit met een andere trouwfotograaf op pad was geweest. Wist ik veel hoe alles in zijn werk zou gaan. Halverwege de dag moest ik in paniek al naar mijn ouders bellen met de vraag om extra geheugenkaartjes te brengen. Haha! Dat is iets wat mij nu, zes jaar later, natuurlijk niet meer overkomt.

De afgelopen jaren waren met vallen en opstaan. Moeilijke periodes, waaronder het overlijden van mijn papa, hebben ervoor gezorgd dat ik sterker in het leven sta en eens te meer weet welke momenten écht belangrijk zijn om te fotograferen. Foto's zijn één van de weinige tastbare herinneringen die je hebt aan het verleden en die koester je voor het leven.

In 2018 zette ik de stap naar fulltime fotograaf, ik ben ongelooflijk fier dat ik nu dag in, dag uit kan doen wat ik leuk vind.

Bon, spreken we binnenkort eens af?

In 't kort

Geboren in 1991 - leeft in Leopoldsburg - acht jaar samen met Gregory - baasje van Phill de Engelse Bulldog - meter van A. - theedrinker - familiemens - kan al eens emotioneel worden tijdens mooie speeches - het weekend van Pukkelpop is heilig, tenzij je daar zou trouwen - eeuwige twijfelaar - chaoot in het dagelijks leven - perfectionist in mijn werk - save the dates / trouwuitnodigingen / foto's / kaartjes / doopsuiker / ... ik gooi niks weg - elke herinnering is voor mij de moeite om op beeld vast te leggen.

Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see, and everything to do with the way you see them.

 

- Elliot Erwitt