top of page
Kroost114.jpg

hello!

Yay! Je hebt de weg naar mijn website gevonden. Ik stel me graag even voor, want tenslotte wil je toch weten wie je misschien wel meeneemt op één van de mooiste momenten uit jullie leven.

In 2012 studeerde ik af als journalist, maar tijdens mijn studies vond ik vooral fotografie heel interessant. Hier en daar maakte ik wat familiereportages, en toen ik de vraag kreeg om een huwelijk te fotograferen, heb ik geen moment getwijfeld. Maar nu denk ik bij mezelf: wat een risico heb ik toen genomen! Ik begon eraan terwijl ik nog nooit met een andere trouwfotograaf op pad was geweest. Wist ik veel hoe alles in zijn werk zou gaan? Halverwege de dag moest ik in paniek al naar mijn ouders bellen met de vraag om extra geheugenkaartjes te brengen. Haha! Dat is iets wat mij nu, tien jaar later, natuurlijk niet meer overkomt.

De afgelopen jaren waren met vallen en opstaan. Moeilijke periodes, waaronder het overlijden van mijn papa, hebben ervoor gezorgd dat ik sterker in het leven sta en des te meer weet welke momenten écht belangrijk zijn om te fotograferen. Foto's zijn van de weinige tastbare herinneringen die je hebt aan het verleden en die koester je voor het leven. Wist je dat een moment slechts 1,5 minuut duurt? En dat het dan voorgoed verdwenen is? De gedachte dat het voor altijd vereeuwigd staat op beeld, vind ik een grote geruststelling. 

In 2018 zette ik de stap naar fulltime fotograaf en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Dankzij klanten die steeds terugkomen en volop reclame voor mij maken, heb ik momenteel een groot klantenbestand uitgebouwd. En daar komen steeds weer nieuwe klanten bij. 

Hopelijk tot binnenkort?

 

 

 

 

 

Foto door Tasja Van Rymenant

Je zag hier mijn foto's al eens verschijnen...
logo-white.png
way-up-north.jpeg

Genomineerd als Best Kids

Photographer 2018

Genomineerd als Best European

Photographer 2019 en 2022

Logo_Pleegzorg_Vlaanderen_RGB.jpg
flairlogo-jpg.webp
libelle.jpg
bottom of page